-
Beskrivning
Förutom ris innehåller dessa glutenfria risnudlar endast wakame (tång) och vatten. Vill du servera en fräsch och asiatisk maträtt men har inte mycket tid? Då har du tur, eftersom dessa nudlar är färdiga inom 5 minuter och du kan äta dem både kalla och ljumma. De är välsmakande i kombination med tofu, ägg, tång och grönsaker.
Ingredienser: Rårismjöl*, wakametång 0,5%, vatten. *från ekologiskt jordbruk.
Energi (kJ/kcal): 1449/345
-
Recensioner
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
-
Om tillverkaren
Biofood är en livsmedelsimportör och -distributör. Företaget har närmare 30 års erfarenhet av import och försäljning av ekologiska livsmedel. Allt började med att Denny Abrahamsson, en pionjär inom ekologisk mat, startade under tidigt 80-tal en ekologisk livsmedelsbutik, som fortfarande finns kvar på söder i Stockholm. Denny reste runt i Europa och köpte in ekologiska livsmedel som inte fanns i Sverige på den tiden. Fler och fler butiker hörde av sig till Denny och ville handla hans produkter och sälja i sina butiker. Det var så företaget Biofood föddes, en grossist med ekologiska livsmedel. Biofood har sedan dess sålt ekologiska livsmedel till olika marknader och takt med att intresset för ekologiskt har ökat i Sverige har också Biofood vuxit.