-
Beskrivning
Här mals kokosflingor med chokladen för att frigöra smaken och ge chokladen en fyllig kokossmak. Det tillsätts sen mer kokosflingor i slutet för att få en kokostextur som ger mer smak. Detta är Rawchokladfabrikens ljusaste smak och när de tog fram den hade de som mål att fylla hålet på marknaden när det kom till bristen av en bra kokoschoklad.
Chokladkakorna från Rawchokladfabriken är gjord på orostade Criollokakaobönor från Pangoakooperativet (Cooperativa Agraria Cafetalera Pangoa) i Peru. Kooperativet startades redan 1977 för att bönderna skulle kunna sälja sina produkter utan mellanhänder och på så sätt få bättre betalt och har idag över 600 medlemmar spridda över hela Pangoadalen.
Rawchokladfabriken har valt att köpa kakao från Pangoakooperativet för den höga kvalitén på de ekologiska produkterna och för deras ambitiösa jämställdhetsarbete.
Kakaohalt 67%. Nettovikt 50 g. Förvaras torrt och svalt.
Ingredienser: Kakaomassa*, kakaosmör*, kokossocker*, kokos*, himalayasalt, äkta vanilj*
* = Ekologiskt certifierad ingrediens
Smak och utseende kan variera något.
-
Recensioner
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.