Att leva enligt Ayurveda har genom denna bok blivit enklare och godare. En kokbok som inte bara handlar om goda och nyttiga ayurvediska recept, här ges även en lättillgänglig introduktion till den urgamla läran och anpassade recept som balanserar de olika kroppstyperna.
Författare: Ruthi Offenbach Ljungsberg
200 sidor
Inbunden
-
Beskrivning
Boken beskriver grundligt hur doshorna (Vata, Pitta, Kapha) kommer ur balans och hur du kan balansera dessa. Ayurveda uppmuntrar till att äta färsk mat och med hjälp av denna bok kan du enkelt laga mat från grunden som är både närande och renande. Recepten innehåller endast råvaror i sin naturliga form, ingredienser som vi oftast har hemma. Rätterna är lättlagade och passar både för nybörjare och avancerade. Boken är skriven av Ruthi Offenbach Ljungsberg som varit med och startat och driver den Ayuruvediska butiken och företaget Veda Lila sedan 1987.
Ayuruvedisk matguide
Att leva enligt ayurveda är att följa sin så kallade kroppstyp (konstitution). De tre kroppstyperna har var och en med sina specifika särdrag, kvaliteter och kännetecken. I denna kokbok ges en lättillgänglig introduktion till den urgamla ayurvediska läran. Checklistor och test hjälper dig att fastställa din kroppstyp och utifrån den kan du sedan välja rätter som passar just dig bland bokens exotiska och läckra recept.
Kokboken innehåller:
- Introduktion till ayurvedisk livsstil och måthållning
- Checklista och test för att fastställa kroppstyp
- Recept för frukost, lunch, middag och efterätt/mellanmål
- markeringar av recepten utifrån kroppstyp
- matlista som visar vad som passar just din kroppstyp
- informativ kryddlista
-
Recensioner
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.