-
Beskrivning
Proteinkoncentrat från gula ärtor med mild smak, komplett aminosyraprofil och hög proteinhalt, över 80%.
Passar även dig som är känslig mot mjölkprodukter, soja eller gluten.
Använd som proteindrink, i smoothies eller i matlagning och bakning.
Tillverkat av GMO-fri och ekologisk råvara.
Protein bidrar till bevarande och uppbyggnad av muskelmassa och bevarande av normal benstomme.
Ärtor växer på plantan Pisum sativum som tillhör familjen Fabaceae, vilket är en grupp baljväxter.
Ärtor innehåller naturligt stora mängder vitaminer, mineraler, fibrer och protein.
Ingredienser:
Ärtproteinisolat från ekologiska gula ärtor (Pisum sativum) Ekologiska råvaror certifierade av SE-EKO-01.Total mängd ekologiska råvaror 100 %.
Dosering:
Blanda 4 msk (60 ml) ˜ 30 g pulver i 2–3 dl vätska. Använd som proteindrink, i smoothies eller i matlagning och bakning.
Näringsvärde* 100 g 30 g
Energi 1 596 kJ / 382 kcal 479 kJ / 115 kcal
Fett 6,9 g 2,07 g
- varav mättat fett 1,6 g 0,48 g
Kolhydrater 3,7 g 1,11 g
- varav sockerarter 0,0 g 0,0 g
Fiber < 7,0 g < 2,1 g
Protein > 80 g > 24 g
Salt 0,2 g 0,06 g
* Beräknat på torrvikt.
Aminosyraprofil 100 g
Alanin 3,46
Arginin 5,93
Asparginsyra 8,56
Cystein 1,06
Glutaminsyra 12,24
Glycin 3,15
Histidin* 2,26
Isoleucin* 3,65
Leucin* 6,26
Lysin* 5,71
Metionin* 1,03
Fenylalanin* 4,42
Prolin 3,89
Serin 3,74
Treonin* 3,10
Tryptofan* 0,73
Tyrosin 3,20
Valin* 4,03
* Essentiella aminosyror.
Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.
Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
-
Recensioner
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.
-
Om tillverkaren
Holistic vill verka för att förbättra hälsotillståndet genom ökad förståelse för orsakerna till sjukdom och hur de kan undvikas eller elimineras, samt informera om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande. Holistic tillhandahåller några av marknadens förnämsta kosttillskott speciellt med inriktning på matsmältning, immunförsvar och syra/bas-balansen.