-
Beskrivning
Russin Thompson-soltorkade druvor
Deliciös Chokladkaka med lakritstwist (12 st)
2dl kakaonibs
0,5dl kakaopulver
2 dl pecannötter
1,5dl kokoslja virgin
1dl russin
1/2 msk lakritspulver
1 ½ msk agavesirap eller yaconsirapMixa alla ingredienserna förutom kokosolja, russin och kakaonibs. Tillsättkokosoljan och mixar samman till en jämn chokladsmet. Hacka sedan russinen relativt fint och blanda ner. Ta fram en form för att gjuta de fina chokladkakorna. Strö över lite kakaonibs och sätt sedan formen i frysen och låt de stelna. Efter ett par timmar är de klara att äta.
Näringsinnehåll per 100g
Energi 1320 kJ/311 kcal
Fett 0,6 g
-varav mättat 0,2 g
Kolhydrat 68 g
Fiber 5,2 g
Protein 2,5 g
Salt 0,02 g -
Recensioner
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.